HTML

Sanyi Blog

Mindenki lehet Sanyi ha elég vicces... Te is lehetsz az! Minden nap újabb és újabb frissítés. Vagyis megvitatjuk a napi témákat és a hülye dolgokat. Ezt te sem hagyhatod ki!!!!!!!!!!!!!!

Friss topikok

Linkblog

Magyar nő is tagja volt a sapnyolországban tevékenykedő bünbandának

2008.09.16. 15:54 Király Sanyi

Magyar nő is tagja volt a sapnyolországban tevékenykedő bünbandának
2008. szeptember 16. 14:28 | Forrás: Stop.hu



Egy magyar nő is volt abban a spanyol bankfiókokat fosztogató bandában, amelynek öt tagját Budapesten fogták el a múlt héten - közölte Mihály Csaba, a Nemzeti Nyomozó Iroda különleges ügyek osztályának vezetője. Elképzelhető, hogy a banda Magyarországon is követett el hasonló bűncselekményeket.

A főként koszovóiakból álló bűnözői csoportot azzal gyanúsítja a spanyol rendőrség, hogy 2005 óta kétszáz bankrablást követett el alicantei, murciai, valenciai és almeríái pénzintézetek ellen. A banda zsákmánya több mint egymillió euró volt - jelentette kedden a diarioinformacion című hírportál. A bűnözők mindig kieső helyen lévő bankfiókot szemeltek ki, ezután fatörzsekkel vagy nagy kövekkel eltorlaszolták az utat, hogy biztosítsák maguknak a menekülési útvonalat, majd markológéppel kitépték a falból a pénzkiadó automatát.



A spanyol rendőrök a bűnszervezet tagjainak nyomát követve jutottak el Magyarországra. Öt feltételezett bankrablót, három férfit és két nőt - köztük a bandavezért - Budapesten fogták el néhány nappal ezelőtt.



Mihály Csaba őrnagy tájékoztatása szerint a spanyol nagykövetség attaséja szeptember elején kereste meg a magyar nyomozóhatóságokat, segítséget kérve a körözött bűnözők elfogásához. Az öt elkövetőből három férfinak szerb útlevele volt, a két nő közül az egyik magyar, a másik román állampolgár.



Az öt körözöttet szeptember 9-én fogták el a magyar hatóságok a főváros XIV. kerületében, egy társasházban. A banda tagjai a rendőri felszólításra előjöttek, ellenállást nem tanúsítottak.



Az elfogott gyanúsítottakat kiadják a spanyol hatóságoknak, Spanyolországban állítják bíróság elé őket.



A házkutatás során ugyanakkor találtak olyan tárgyakat, amelyek alapján feltételezhető, hogy Magyarországon is követhettek el hasonló bűncselekményeket. Ennek ellenőrzése folyamatban van - tette hozzá az őrnagy.


14 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sanyik.blog.hu/api/trackback/id/tr98666313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dday15 · http://jhalmig07-11.blog.hu/ 2008.09.16. 19:19:21

@Király Sanyi
mos ennek mi köze van a sanyisághoz ??????????????????????????????????????
A sanyik nem rabolnak bankot
ez hogy jön ide

Király Sanyi 2008.09.16. 20:24:02

Mondtam hogy hírek is lesznek a blogon te segg fej!

Gonzi 2008.09.16. 20:56:13

Látom Sanyi te vicces ember vagy:D

dday15 · http://jhalmig07-11.blog.hu/ 2008.09.19. 21:13:13

@Király Sanyi
ki a seg fej ???????????????????????
csak kérdem mert hogy most hireket irsz be az ok de még egy Sanyis bejegyzés sincs ami ténleg a Sanyiságról szól

Gmen 2008.09.23. 21:53:46

Király Sanyi:
neszójjábe a haveromnak, mer igaza van... ha egyszer sanyi blog, akkor sanyi blog legyen... az is rajta lehetne pl, hogy hány sanyi él az országban, stb... de nem, ehelyett... na mindegy... Király Sanyi, max. te vagy seggfej... és nem dday15.... boccs, ezt így sikerült kitárgyalnom...

Tom.666 2008.09.25. 17:01:08

"Mindenki lehet Sanyi ha elég vicces... Te is lehetsz az! Minden nap újabb és újabb frissítés. Vagyis megvitatjuk a napi témákat és a hülye dolgokat. Ezt te sem hagyhatod ki!!!!!!!!!!!!!! "

Hö, napi frissítés? Lassan 10 napja csak ez az egy bejegyzés van fönn... az alapötlet nem lenne rossz, de egy kicsit foglalkoznod is kéne a bloggal... egyébként igaza van a többieknek, ha egyszer Sanyi blogot üzemeltetsz, akkor kezdd sanyis dolgokkal, aztán ha ez bejön az embereknek jöhet ez a napi témás dolog... ez így ebben a formában gáz, de szerintem még valami jót is kihozhatsz a dologból. Egyébként a kritikákat ne vedd sértésnek, esetleg tanulhatsz belőlük és jobbá teheted a blogodat. Mellesleg vannak olyan emberek akiknek lételeme, hogy beleköthet a másik dolgaiba, ezekre én is haragszom, de dday15 hozzászólása szerintem nem minősült ennek. Ez a kérdés szerintem minden idelátogatóban felmerült. Másrészről, ha leseggfejezel valakit, aki kicsit felháborodva, de kulturált módon véleményt alkot az egyedül téged minősít (nem túl pozitívan).

A legangyobb gond szerintem az, hogy az oldalnyitónyitó bejegyzésednél és a blog általános jellemzésénél (utóbbit be is másoltam a kommentem elejére) pörgő blogot ígértél. Ehelyett pangást kapunk. Csak azért mert kaptál két rossz kritikát, emellett annak ellenére, hogy minden más blogon komment formájában gondosan feltüntetted a saját blogod megnyitását és mégis kevesen látogatják, egyből fel kell adni? Egyébkéntis minden blognak kell egy kis idő amíg beindul.

Összegezve a fentieket: ha kicsit felpörgeted a blogot és betartod előzetes ígéreteidet akár egy népszerű oldalt is csinálhatsz ebből. A jelszó: Soha ne add fel!

MatT · http://videotar.blog.hu 2008.09.26. 16:52:29

@Tom.666

Regény író vagy?:D

@Király sanyi

Te király sanyi ugyan már. Csináltál egy Sanyi blogot és kész írtál 3 bejegyzést vagy 2-t nem tudom de nem is olvastam el csak az elsőt. Sanyi blog komolyan sanyiságról minden. Erre kapunk ilyen hülye híreket amik jellen személyemet nem érdekli. Tom.666-nak igaza van ha már napi frissítéseket igértél tartsd is be. Az én blogomon 3 hete volt az utolsó KOMMENT mégis rakom a bejegyzéseket.

Tom.666 2008.09.26. 19:03:03

@MatT

Nem vagyok regényíró, de a rövid kommentekbe könnyű belekötni. Ez már túl részletes ahhoz, hogy néhány szobahőmérsékletű IQ-val rendelkező kommentelő könnyedén, minden erőfeszítés nélkül oltogathasson. :D

Tom.666 2008.09.26. 20:34:09

@MatT

Egyébként jó hogy más is osztja a véleményemet ezzel a bloggal kapcsolatban, és hálából ellátogatok a tiédre, még kommentelek is egyet. :D

danilord 2008.09.27. 07:06:15

látom még mindig itt van ez a bejegyzés ami elvileg nem illik ide és nem is a sanyiságról szól vagy legalább ne ez legyen az első.valami sanyiságnak kéne lennie.és egyébként:"minden nap újabb frissítés!" na persze akkor te biztos midnig visszautazol az időben vagy nemtom XD

gabir2 2008.09.27. 14:21:28

@Tom.666
Kár volt Király Sanyinak olyan hosszú kommentet írnod. Úgysem érti meg a retardált agyával. Mert azzal hogy leseggfejezte dday15-öt azzal bebizonyította hogy retardált... és nem hiszem hogy felfogta a kommentedet. Mondjuk hogy ha rövid kommentet írtál volna akkor tuti neked is beszólt volna...
Az ilyen emberekkel nem is kell foglalkozni vagy szívatni akarta a népet a blogjával vagy csak feltűnési viszketegsége van. Ne rontsuk tovább a billentyűzetünk állapotát.Hadd legyek én az utolsó kommentelő ennél a bejegyzésnél.

Jah és ha feléled a blog és valóban a sanyiságról fog szólni akkor visszavonom azt hogy Király Sanyi retardált. Bár az eddigiek alakulása szerint nem fogom egyhamar visszavonni az állításomat...

Jah és Király Sanyi egész nyugodtan beszólhatsz nem igazán érdekel a véleményed...
Én próbáltam meglátni a sanyisat a bejegyzésben:nem sikerült
Én próbáltam azt hinni hogy csak viccből mondtad dday15-re hogy seggfej:ez se sikerült.

Na jó egy kicsit hosszú lett a komment és Király Sanyi(aki nem is annyira király) valószínűleg a felét se fogta fel... de akkor is muszáj volt leírnom a véleményemet.

Ha néhol érthetetlenül fogalmaztam volna akkor elnézést. Össze is foglalom a kommentet: Dday15 NEM seggfej, Király Sanyi meg retardált.

Ennyi lenne.

dday15 · http://jhalmig07-11.blog.hu/ 2008.09.27. 19:22:51

@gabir2
Sajnálom hogy elvettem az utolsó kommentelő cimét de ezt le kell irnom
@Király Sanyi
Nem akartalak megbántani bocs hogy kommenteletem a te kis blogodra ha mesevilágban élsz akkor élj ott nem érdekelsz leirtam rólad amit akartam és továbbá nem szeretnék erröl beszélni.

aki akar sanyi blogot az keressen ennél jobbat akit meg sok minden érdekel az nézze meg a blogomat a Mindenes Blogot
Vagy valami mást
De ha elkezdesz jófej sanyi lenni akkor visszavonok mindent

MatT · http://videotar.blog.hu 2008.10.06. 13:29:34

@Király Sanyi
Szüntesd be az oldalt!


Talán ezt megérti mert csak 4 szóból áll és egy mondatvégi írásjelből
süti beállítások módosítása